Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Find Events

Events List Navigation

juni 2019

Terrasconcert de Keiendweilers

23 juni | 14:30 - 17:00

Hun jaarlijkse terrasconcert, de afsluiting van het seizoen! Samen met blaaskapel de Keiendweilers maken we er een gezellige zondagmiddag van!

Find out more

Buitenrepetitie Smartlappenkoor Efkes Schruwwe

26 juni | 20:00 - 22:30

Voordat Smartlappenkoor Efkes Schruwwe gaat genieten van een wel verdiende vakantie repeteren ze deze avond lekker buiten bij ons op het terras zodat iedereen kan meegenieten van de muziek! Kom je ook mee proosten op de vakantie?

Find out more

Terrasconcert ‘Hi Folks’

30 juni | 14:00 - 17:00

Waar we vorig jaar van ons terras af aan het zweten waren tijdens het Terrasconcert van Hi Folks gaan we het nu nogmaals over doen! Hopelijk weer dat heerlijk zonnetje maar niet bloed heet. Dorstig weer is voor de mannen van Hi Folks meer dan voldoende! Muziek van toen.. mannen die de muziek in hun hart hebben! Kom genieten tijdens deze middag van de muziek van de band Hi Folks!

Find out more

juli 2019

Terrasconcert Keienkroakers

12 juli | 20:00 - 22:30

Ook voor deze groep een jaarlijks moment bij ons op het terras! Een hechte groep, die zichzelf steeds uitdagen met de nieuwste muziek op de instrumenten! Op hun vaste vrijdagavond spelen ze lekker buiten op ons terras; blaaskapel De Keienkroakers!

Find out more

Terrasconcert Die Lustigen Brüder

21 juli | 14:00 - 17:00

Die Lustigen Brüder is een 7-mans formatie uit Waalre en omgeving die een heerlijk stukje echte Oostenrijkse muziek maakt. Het belangrijkste is plezier, maar mede dankzij het gelijke niveau van alle muzikanten gaat de gezelligheid gepaard met kwalitatief goede klanken. Het terras zit erg snel vol met deze mannen! Zorg dat u optijd bent! Wij zorgen voor een GROOT terras!!

Find out more

augustus 2019

Terrasconcert The Bent

11 augustus | 14:00 - 17:00

Bekend van de liederentafel, iedere 2de donderdag van de maand vind u deze band in de zaal bij ons! Met het succes van afgelopen zomer om een terrasconcert te geven, doen we het dit jaar nogmaals over! Entree is gratis zoals al onze terrasconcerten!

Find out more

Waalre kermis

16 augustus - 20 augustus

Iedere eerste zondag na 15 augustus is er in Waalre dorp kermis! We zijn nog druk bezig met ons programma maar houden jullie natuurlijk graag op de hoogte! Meld je vast en zorg dat je ook dit jaar weer bij Waalre kermis bent! Zo’n dorps gevoel mag niet verdwijnen na zoveel jaar….

Find out more
+ Exporteer Evenementen