Laden Evenementen
Find Events

Events List Navigation

juni 2018
keienkraokers

Terrasconcert Keienkraokers / Keiendweilers

24 juni | 14:00

Deze 2 blaaskapellen sluiten het seizoen af op ons terras! Komt u mee genieten van de muziek?

Find out more
562D156A-4BEB-4DBC-A9F6-F8CC8F07DFF8

Buitenrepetitie Smartlappenkoor ‘Efkes Schruwwe’

27 juni | 20:00 - 22:30

27 juni: openbare repetitie smartlappenkoor Efkes Schruwwe Levensliederen en smartlappen instuderen en oefenen doet Efkes Schruwwe al 12 jaar met veel plezier eens in de veertien dagen op woensdag bij de gastvrije mensen van Café Zaal De Wolderse Wever. De laatste repetitie vóór aanvang van de zomervakantie is op woensdagavond 27 juni en daar wil Efkes Schruwwe een klein maar echt Wolders feestje van maken. Bij goed weer oefent het koor dan buiten op het terras van De Wever op…

Find out more
juli 2018
hi folks2

Terrasconcert ‘Hi Folks’

1 juli | 14:15 - 17:15

Op de vernieuwde markt in Waalre is vanalles te beleven! Op deze zondag een terrasconcert! Terrasband Hi Folks zorgt voor een eenvoudig herkenbaar meezing-muziekske … meestal wel zuiver mèr in ieder geval gezellig! 😉 Coen, Ed, Hugo en Geert

Find out more
image

Terrasconcert ‘Die Lustigen Brüder’

22 juli | 14:00 - 17:00

Jaarlijks terug te zien op ons terras met altijd veel gezelligheid en goede muziek! Die Lustigen Brüder is een 6-mans formatie uit Waalre en omgeving die een heerlijk stukje echte Oostenrijkse muziek maakt. Het belangrijkste is plezier, maar mede dankzij het gelijke niveau van alle muzikanten gaat de gezelligheid gepaard met kwalitatief goede klanken.

Find out more
augustus 2018
liederentafel

Terrasconcert ‘The Bent’

12 augustus | 14:00 - 17:00

Ongetwijfeld herkent u de naam; The Bent! Ook dit jaar staan ze niet alleen in onze zaal tijdens de Liederentafel maar ook buiten zullen zij ons terras dit jaar muzikaal vermaken!

Find out more
wever-90

Waalre dorp kermis!

17 augustus | 16:00 - 21 augustus | 23:30

Er gaan vele verhalen rond, wel of geen Waalre dorp kermis! Het antwoord is JA! We gaan er met z’n alle weer een mooi feestje van maken! Zaterdagavond komt Patty Pit weer op bezoek voor de Bingo met ballen! Op zondag gaan we eens kijken of we nog meer kratten bier kunnen opstapelen samen met DJ Jos! ENN natuurlijk DE maandagavond! Niet te vergeten met DJ + live muziek, wie dat is? Dat horen jullie binnenkort!!

Find out more
+ Exporteer Evenementen